Asiakaskertomuksia

Asiakkaat kertovat 3 kk valmennusprosessista
(kokonaisvaltainen hyvinvointi)

Olen tehnyt muutoksia eniten unen ja liikunnan alueella sekä jonkin verran ravintoon. Tasapainoon ja stressinhallintaan ei ollut niin paljon tarvetta keskittyä, kun huomattiin, että siinä tilanne onkin ok. Helpointa on ollut pitää unirytmi. Se itse asiassa yllätti minut, luulin sen olevan vaikeampaa.

Mirka oli innostava ja osasi hyvin tuoda esiin unen ja palautumisen tärkeyden. Hän kuunteli omia ehdotuksiani ja silloin jos en keksinyt oikein sopivia keinoja edetä, niin johdatteli eteenpäin ilman tuputtamista. Oli sellainen tunne, että tämä tehdään minun ehdoillani eikä vain sanella ohjeita. Tapaamisista jäi aina innostunut ja hyvä mieli. Erityisesti pidin uniosion lisäksi arvojen tarkastelusta. En ensin saanut oikein kiinni, mitä ne arvot voisivat olla, mutta onneksi Mirkalla oli antaa esimerkkejä niin sitten sekin asia aukesi paremmin.

Oli sellainen tunne, että tämä tehdään minun ehdoillani eikä vain sanella ohjeita. Tapaamisista jäi aina innostunut ja hyvä mieli.

Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen ja sain työkaluja hyvinvointini parantamiseen, kiitos!”

NAINEN, 42v.

Valmennusjakson aikana tulin kiinnittäneeksi pitkästä aikaa huomiota konkreettisiin asioihin, joilla voin itse vaikuttaa elämänlaatuuni. Pohdiskelen kyllä paljonkin tekemisiäni ja koitan pitää huolta hyvinvoinnistani, mutta konkretia meinaa välillä unohtua ja jään vain vellomaan erilaisten haasteiden muodostamassa liejussa.

Sain valmennuksesta käyttööni työkaluja, joilla pystyn melko vähällä vaivalla muuttamaan muutosvalmiuteni ja harhailevat ajatukseni teoiksi.

Sain valmennuksesta käyttööni työkaluja, joilla pystyn melko vähällä vaivalla muuttamaan muutosvalmiuteni ja harhailevat ajatukseni teoiksi. Ruokavalioon liittyvät asiat tuntuivat aluksi haastavilta (ja tällä ruokavaliolla ne ovat sitä varmaan aina), mutta harjoitusjakson aikana huomasin pystyväni sittenkin kohtaamaan haasteet sen sijaan, että ahdistuisin niistä, ja söisin vain mielikuvituksettomasti aina banaania evääksi ja perus vegaanimössöjäni muuksi ruuaksi. Sain “huijattua” itseni kiinnostumaan ravitsemuksesta aikaisempaa enemmän. Olen nyt valmistanut ruokia, joita en ole ennen tehnyt ja olen jopa innostunut siitä, mitä gluteenittomaan ja vegaaniseen joulupöytääni laitan sen sijaan, että ahdistuisin jälleen ja söisin kiukkuisena salaattia ja herneitä, joita kukaan muu ei huoli.

Koen muutenkin kuin ravitsemuksen suhteen innostuneeni siitä, miten paljon voinkaan elämääni vaikuttaa. Jos mennään siis oikein syvälle siihen, mitä valmennusjakso on tuonut elämääni, voi sen ajatella vaikuttaneen jopa yleiseen osallisuuden kokemukseeni; mielikuvaan siitä, kuinka voin vaikuttaa siihen “mitä minulle tapahtuu”.

Mirka on valmentajana selkeä ja rauhallinen. Hän ei arvostellut tai arvottanut toimintaani tai tapojani, vaan keskittyi siihen, mikä minulle asiakkaana on omassa elämässäni merkityksellistä ja missä koen haluavani muuttua. Hän mukautti omaa toimintaansa minun tarpeideni mukaan, ja etsi aktiivisesti omista lähteistään sellaisia työkaluja, joista saattaisi olla minulle apua. Mirka myös piti niin sanotusti pakettia kasassa, mikä onkin ensisijaisen tärkeää kaltaiseni haahuilijan ja harhapoluille tuon tuostakin poikkeilevan asiakkaan kanssa :)”

Jos mennään siis oikein syvälle siihen, mitä valmennusjakso on tuonut elämääni, voi sen ajatella vaikuttaneen jopa yleiseen osallisuuden kokemukseeni; mielikuvaan siitä, kuinka voin vaikuttaa siihen “mitä minulle tapahtuu”.

NAINEN, 27 v.