Esiintymiskurssi jännittäjille

Vertaisryhmän kurssi  6 x 90 min.

Suurin osa ihmisistä jännittää julkista puhumista. Jännityksestä ei tarvitse päästä kokonaan eroon, mutta siitä ei myöskään tarvitse kärsiä kohtuuttomasti. Jokaista jännittäjää voidaan auttaa! Tämä kurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät voisi kuvitellakaan osallistuvansa esiintymiskursseille. Turvallisessa ryhmässä etenet rauhassa omaan tahtiisi.

Ryhmän sopivuutta itsellesi pääset halutessasi pohtimaan ensin jännittäjien yksilöneuvonnassa. Saat lisätietoa ja voimme tehdä arviointia yhdessä myös sähköpostilla tai puhelimitse.

Ota yhteyttä!

Sisältö

Ensimmäisissä kokoontumisissa tutkitaan oman jännittämisen erityispiirteitä ja opetellaan tapoja rentoutumiseen. Pienin askelin ja varovasti tunnustellaan yleisön kohtaamisen aiheuttamia tunteita ja harjoitellaan niiden käsittelyä. Pienessä vertaisryhmässä kaikki tukevat toisiaan.

Esiintymisvarmuutta kasvatetaan vähitellen harjoittelemalla muita puheviestinnän osa-taitoja: erilaisten puheenvuorojen, esitelmien tai tilannepuheiden rakennetta, valmistautumista ja esittämistilanteen läpi viemistä. Teemme useita lyhyitä esiintymisharjoituksia, joissa keskeistä on rohkeus kohdata yleisö ja kohdentaa puhe kuulijoille – onnistumisen kokemusten lisääntyessä pidempikin puhe alkaa sujua luontevasti.

Dramaston esiintymiskursseilla ei käytetä apuna videointia – rento esiintyminen kumpuaa sisäisesti hyvästä olosta. Itsevarmuus lisääntyy, kun sinulla on hyvin jäsennetyt muistiinpanot – ne toimivat myös paperilapulla, joten esitysdiojen teknisiin hienouksiin emme myöskään kuluta aikaa.

Aikataulu

Sunnuntai klo 16.00 – 17.30, Yliopistonkatu 8.

Alkaa 10.2.
ILMOITTAUDU 1.2. MENNESSÄ!
(muut kokoontumiset: 24.2./3.3./17.3./31.3./14.4.)

Hinta

Pienryhmä 6 x 90 min. + etätehtävät ja materiaalit 195 e (sis. alv. 24%)