Kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

Pienryhmän kurssi  4 x 90 min.

Kokeile uutta tapaa harrastaa sekä lukemista että luovaa kirjoittamista! Samassa paketissa yhdistyvät lyhyiden tekstien lukupiiri ja laaja kirjo lukkoja avaavia intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia. Osallistuminen ei edellytä mitään erityistaitoja – terapeuttisessa työskentelyssä keskitytään tekstin herättämiin tunteisiin, ei tekstin tasoon.

Luettavat tekstit ovat alle sivun mittaisia ja tekstilajiltaan vaihtelevia. Valmiissa teksteissä kiinnostavaa on se tunteiden kirjo, minkä ne eri lukijoissa herättävät. Mikään tulkinta ei ole väärä – se on sinun. Ryhmässä ei arvostella eikä väitellä. Omien näkemysten jakaminen ja muiden kuuntelu on sekä avartavaa että terapeuttista.

Tarkkaan rajatut, nopeat kirjoitustehtävät poistavat tyhjän paperin kammon. Ennen kuin huomaatkaan, tajunnanvirrasta on tiivistynyt vaikkapa koskettava runo. Tulet yllättymään siitä, mitä uutta samalla opit itsestäsi!

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa. Ensimmäisen kokoontumisen teema on “kehotietoisuus” ja siinä tekstejä hyödynnetään lisäämään omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Muiden kertojen teemat sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.

Aikataulu

RYHMÄ A: keskiviikko klo 18.00 – 19.30
26.9. / 3.10. / 10.10. / 24.10.

RYHMÄ B: torstai klo 18.00 – 19.30
25.10. / 1.11. / 8.11. / 15.11.

Hinta

Pienryhmä 4 x 90 min. 135e (sis. alv. 24%)

Vähävaraisuuden perusteella (esim. opiskelija) 75e (sis. alv. 24%); pyydä alennettua hintaa ilmoittautumisen yhteydessä.