Tavoitteellinen unelmatyöskentely

Pienryhmä  4 x 90 min.

Hyvään elämään tarvitaan unelmia. Psykologiaan perustuvilla tekniikoilla pohdit, mistä unelmat syntyvät, millaista elämää haluat elää, kuinka unelmia kohden edetään ja kuinka voitetaan esteitä. Unelmoinnin kyky auttaa loistavasti pitämään yllä myös fyysistä terveyttä!

Unelmatyöskentelyn tunnetuin muoto on visuaalinen. Löydät helposti ohjeita unelmatauluihin tai aarrekarttoihin, joissa koostetaan kuvista kollaaseja. Dramaston unelmatyöskentelyssä edetään psykologisilla työtavoilla syvemmälle. ACT-tekniikat auttavat kirkastamaan tavoitteitasi ja löytämään konkreettisia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseen. Etenemistä tukevat kirjoittaminen ja keholliset NLP-harjoitukset. Mahdollisuus unelmaelämään on kaikilla – se on opittava asenne ja taito.

Unelmatyöskentelyn ryhmä kokoontuu yhdessä neljä kertaa. Jokainen työskentelee henkilökohtaisesti omien unelmiensa parissa yhdessä etenevien ohjeiden avulla. Pari- ja ryhmäkeskusteluista saat vahvistusta ajatuksillesi, mutta jaat vain sen minkä haluat. Tapaamisten väliin saat kotona työstettäviä tehtäviä. Kurssin jälkeen sinulla on runsaasti uusia työkaluja jatkaa unelmien saavuttamista – niitä voi soveltaa myös eteen tuleviin uusiin unelmiin!

Kurssin teemoja

  • Ihana minä – ansaitsen unelmani!
  • Millaista elämää haluan elää? Mistä voisin unelmoida?
  • Mihin voin vaikuttaa ja mihin en voi – vai voisinko sittenkin?
  • Motivoituminen ja suunnitelmallisuus.
  • Esteiden ja vastoinkäymisten käsittely.
  • Kyky tuntea onnellisuutta jo unelmaa tavoitellessa.

Kurssihintaan sisältyvät kotona tehtävät harjoitukset ja ohjeet jatkotyöskentelyyn.

Aikataulu

Sunnuntai klo 18.00 – 19.30, Yliopistonkatu 8.

Alkaa 24.2.
ILMOITTAUDU 15.2. MENNESSÄ!
(muut kokoontumiset: 10.3./24.3./7.4.)

Hinta

Pienryhmä 4 x 90 min. + etätehtävät ja materiaalit 135 e (sis. alv. 24%)