Monta tietä hyvinvointiin

Pienryhmän työpajakurssi  5 x 90 min.

Elinvoimaa äly edellä: Wellness coaching keholle ja mielelle, keinoja palautua stressistä, kognitiivsta unelmatyöskentelyä, kirjallisuusterapiaa ja luovuuden vapauttavia improvisaatiotekniikoita. Jos et osaa päättää, minkä Dramaston valmennuksen haluaisit, kokeile kaikkia! Edullisesti yhdessä paketissa – joka viikko vaihtuva teema.

Kurssin sisältö

1. PAREMPI OLO

Wellness coachingin periaatteilla hyvinvointiin kuuluvat sekä fyysinen (uni ja palautuminen, ravinto ja liikunta) että hyvän mielen terveys (mm. ihmissuhteet, elämän tasapaino). Oman tilanteen jäsennys auttaa löytämään ne alueet, joiden kehittämisestä kannattaa lähteä liikkeelle. Toimintasuunnitelma antaa työkalut pieniin ja helppoihin muutoksiin omassa arjessasi.

2. IRTI STRESSISTÄ – KEINOJA PALAUTUMISEEN

Omien stressitekijöiden jäsentäminen sekä palautumisen keinoja terveistä elintavoista arvopohjaiseen ajankäyttöön ja itsemyötätunto- ja rentoutumisharjoituksiin.

3. KOGNITIIVINEN UNELMATYÖSKENTELY

Hyvään elämään tarvitaan unelmia. Psykologiaan perustuvilla tekniikoilla pohdit, mistä unelmat syntyvät, millaista elämää haluat elää, kuinka unelmia kohden edetään ja kuinka voitetaan esteitä. Unelmoinnin kyky auttaa loistavasti pitämään yllä myös fyysistä terveyttä!

4. TUTUSTU KIRJALLISUUSTERAPIAAN

Keskustellaan erilaisten tekstien synnyttämistä tunteista ja kirjoitetaan lyhyitä tekstejä itselle – ilman laatuvaatimuksia. Terapeuttisen lähestymistavan tavoite on virkistää mieltä ja avata lukkoja, herätellä muistoja, oppia jotain itsestään sekä voimaantua ajatusten jakamisesta ryhmässä.

5. IMPRO – toiminnallinen luovuustyöpaja

Toiminnalliset improvisaatioharjoitukset vapauttavat tehokkaasti turhista estoista ja epäonnistumisen pelosta. Teatterista lainattuja tekniikoita ei tällä kertaa käytetä esiintymiseen, vaan ajatustapojen ravisteluun. Kaikki tekeminen on vapaaehtoista – sopii myös jännittäjille.

Aikataulu

RYHMÄ A: maanantai klo 18.00 – 19.30
20.8. / 27.8. / 3.9. / 10.9. / 17.9.

RYHMÄ B: keskiviikko klo 18.00 – 19.30
22.8. / 29.8. / 5.9. / 12.9. / 19.9.

RYHMÄ C: tiistai klo 18.00 – 19.30
23.10. / 30.10. / 6.11. / 13.11. / 20.11.

Hinta

5 X 90 min. työpajat yhteensä 149e (sis. alv. 24%)