Tilaustyöpaja ryhmälle

(esim.  1 x 90 min.)

Etsitkö ohjelmaa TYHY-päivään, yhdistykselle tai kaveriporukan kokoontumiseen?
Dramaston työpaja on tiivis paketti asiantuntevaa tietoa, toiminnallista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa teemasta keskustellen. Valmennuksista jää pohdittavaa ja tehtäviä myös myöhempään käyttöön. Fiksua rentoutumista – valitse kiinnostavin!

“PAREMPI OLO” – kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonnollinen painonhallinta

Wellness coachingin periaatteilla hyvinvointiin kuuluvat sekä fyysinen (uni ja palautuminen, ravinto ja liikunta) että hyvän mielen terveys (mm. ihmissuhteet, elämän tasapaino). Oman tilanteen jäsennys auttaa löytämään ne alueet, joiden kehittämisestä kannattaa lähteä liikkeelle. Toimintasuunnitelma antaa työkalut pieniin ja helppoihin muutoksiin omassa arjessasi.

IRTI STRESSISTÄ – keinoja palautumiseen

Omien stressitekijöiden jäsentäminen sekä palautumisen keinoja terveistä elintavoista arvopohjaiseen ajankäyttöön ja itsemyötätunto- ja rentoutumisharjoituksiin.

KOGNITIIVINEN UNELMATYÖSKENTELY

Hyvään elämään tarvitaan unelmia. Psykologiaan perustuvilla tekniikoilla pohdit, mistä unelmat syntyvät, millaista elämää haluat elää, kuinka unelmia kohden edetään ja kuinka voitetaan esteitä. Unelmoinnin kyky auttaa loistavasti pitämään yllä myös fyysistä terveyttä!

TUTUSTU KIRJALLISUUSTERAPIAAN

Tässä työpajassa luetaan runoja ja kirjoitetaan lyhyitä tekstejä itselle – ilman laatuvaatimuksia. Terapeuttisen lähestymistavan tavoite on virkistää mieltä ja avata lukkoja, herätellä muistoja, oppia jotain itsestään sekä voimaantua ajatusten jakamisesta ryhmässä. Sopii kaikille!

IMPRO – toiminnallinen luovuustyöpaja

Toiminnalliset improvisaatioharjoitukset vapauttavat tehokkaasti turhista estoista ja epäonnistumisen pelosta. Samalla avaat luovuudellesi laajempia mahdollisuuksia ja löydät ryhmästä uutta voimaa. Teatterista lainattuja tekniikoita ei tällä kertaa käytetä esiintymiseen, vaan ajatustapojen ravisteluun. Tietotyöläisten ja luovien alojen ehdoton TYHY-suosikki!

Työpaja tulee sinne, mihin haluatte! Pienen ryhmän työpaja voidaan järjestää myös Dramaston valmennustilassa, Yliopistonkatu 8. Työpajan pituus räätälöidään teille sopivaksi. Kysy lisää ja pyydä tarjous!