Skip to content

Dramaston yhteistyökumppanina Kriisiapua.fi / Tanja Moring

Olen Tanja Moring, seksuaaliterapeutti ja seksuaaliväkivallan asiantuntija, kriisityöntekijä, sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti, (kognitiiviskehollinen lyhytterapia) sekä Sosionomi/diakoni (AMK).

Palveluihini kuuluvat mm. seksuaaliterapia, seksuaaliväkivaltaklinikka ja narsismiklinikka. Toimipisteeni sijaitsee Helsingissä, mutta kaikki palveluni ovat saatavilla myös etänä.

Seksuaaliterapia ja seksuaaliväkivaltaklinikka

Olet tervetullut vastaanotolleni kaikissa seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä tai haasteissa. Seksuaaliterapia on monipuolinen terapiamuoto, jonka tarkoitus on auttaa yksilöä, paria tai monikkoa seksuaalisuuteen liittyvissä haasteissa. Seksuaaliterapiassa otetaan huomioon ihmisen elämä kokonaisuutena: psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen ja seksuaalinen. Seksuaaliterapian tavoitteena on, että asiakkaan itsetunto ja itseymmärrys omaa seksuaalisuutta ja seksitoimintoja kohtaan lisääntyvät terapiaprosessin aikana. Terapiassa etsitään myös ymmärrystä kumppani tai kumppaneita kohtaan.

Seksuaaliterapeuttina olen erikoistunut erityisesti seksuaaliväkivaltaan ja lapsuuden aikaiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Minulla on pitkä työkokemus vaikeasti traumatisoituneiden ihmisten kanssa työskentelystä.  Terapeutin ammattitaito, perehtyneisyys ja kokemus traumahoidosta tekevät terapiasta turvallista sekä ehkäisevät uudelleen traumatisoitumista myös silloin, kun asiakkaalla on taustalla seksuaaliväkivallasta tai muusta kaltoinkohtelusta johtuvaa traumatisoitumista. Käytän työssäni sellaisia eri terapioiden ja traumapsykoterapioiden tekniikoita, joiden vaikuttavuudesta on vahvinta tutkimusnäyttöä.

Narsismiklinikka

Olen narsismiin erikoistunut terapeutti, jolla on omakohtaisia kokemuksia narsismista. Narsistinen persoonallisuushäiriö on eräs populaarikulttuurin tunnetuimmista persoonallisuushäiriöistä.  Kyseinen persoonallisuushäiriö on todennäköisesti alidiagnosoitu. Syynä tähän on se, että narsistiset persoonallisuudet eivät hakeudu avun piiriin. Lisäksi persoonallisuushäiriöt näyttäytyvät voimakkaimmin lähi-ihmissuhteissa kuten parisuhteissa, perheen sisällä, läheisissä ystävyyssuhteissa ja työpaikoilla.

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen ja toipuminen on usein raskas ja pitkä prosessi. Uhrin minäkuva voi olla vääristynyt tai korvautunut narsistin antamalla minäkuvalla. Narsisti on saattanut tarjota näkemyksen, jonka mukaan uhri on heikko ihminen, joka tarvitsee kaltoinkohtelijaa elämästä selviytyäkseen. Toipuminen on helpompaa ammattilaisen tuella. Olet lämpimästi tervetullut.

Terapiakertojen määrät määrittyvät asiakkaan tarpeen mukaan. Yleisin on 12–20 terapiakertaa ja tapaamistiheys on yleensä kerran viikossa. Seksuaaliväkivallan, lähisuhdeväkivallan tai narsistisesta suhteessa irrottautumisen ollessa kyseessä, asiakas saattaa tarvita aluksi tiiviimpää tukea. Työskentely tapahtuu aina asiakkaan tarpeista käsin. Työskentelen lyhytterapeuttisella otteella ja asiakas saa myös kotitehtäviä. Terapia on tällöin hyvin kustannustehokasta ja vaikuttavaa.

Olet lämpimästi tervetullut. Saat apua nopeasti ja turvallisesti. Palveluihini et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. En tee kirjauksia sähköisiin verkkoihin, enkä tarvitse henkilötunnustasi.

Vapaita kriisiaikoja myös iltaisin ja lauantaisin.

Tervetuloa etävastaanotolleni vaikkapa kotisohvalta tai laiturin nokasta ilman maantieteellisiä rajoitteita.

Lämmöllä,

Tanja

Ajanvaraus

Yksilöaika
45 min 102 euroa ja 60 min 132 euroa.

Pari/ryhmä/perheaika
90 min 181 euroa.

https://kriisiapua.fi/

tanja.moring@kriisiapua.fi

045 135 0115