Skip to content

Yksilöterapia

Dramasto tarjoaa terapiaa ja valmennusta. Terapiaan tulon syynä voi olla esim. masennus tai ahdistus, erilaiset kriisit, stressi, uupumus, vaikea elämäntilanne, ihmissuhdeongelmat tai oman identiteetin ja kehonkuvan ongelmat. Valmennus eli coaching puolestaan auttaa saavuttamaan tavoitteita ja muuttamaan elämän suuntaa.

Kertaterapia ja lyhytterapia auttavat nopeasti

Lyhytterapioissa tapaamisia on keskimäärin 3 – 10, korkeintaan 20 kpl. Kertaterapian periaatteilla varaat yhden käynnin kerrallaan. 1 – 3 käyntiä voi riittää koko terapiaksi, sillä suurten muutosten tapahtuminen hetkessä on ihmisille täysin luontaista ja myös hyvin yleistä.

 Kaikilla psykologeilla ja psykoterapeuteille ei ole lyhytterapian koulutusta. He ovat tottuneet työssään esim. vain diagnosoimaan ja ohjaamaan eteenpäin, eikä vuosia kestävän terapian tarkoitus ole auttaa heti. Jos siis toivot oloosi nopeaa helpotusta, jäsennystä ja konkreettisia keinoja selviytyä eteenpäin tässä ja nyt, varaa aika koulutetulle lyhytterapeutille, jolla on kokemusta myös kertaterapian menetelmästä.

Aloittaminen on helppoa

  • Varaa aika 1. tapaamiseen. Kesto 50 min.
  • Kaikki terapiat ja valmennukset alkavat tällä aloitustapaamisella.
  • Jo 1. tapaamisesta saat tehokkaasti apua ja tehtävää kotiinkin.
  • Jäsennämme samalla yhdessä, miten kannattaa jatkaa eteenpäin.
Varaa aika!