Skip to content

Elämänmuutokset ja unelmatyöskentely

Harkitsetko alan vaihtoa tai kaipaatko muita isoja muutoksia? Ratkaisukeskeinen valmennus auttaa löytämään kadoksissa olevia unelmia ja saavuttamaan kaukaisiakin tavoitteita. Dramasto on vuodesta 2018 ohjannut suosittua kognitiivista unelmatyöskentelyä mm. yritysjohtajille, uravalmennuksena ja hyvinvointiin, sekä ryhmille että yksilövalmennuksena.

Mitä unelmatyöskentelyssä tehdään?

Aluksi tarkennat arvojasi: mikä sinulle on tärkeää, millaista elämää haluat elää, mistä innostut ja mikä voisi olla seuraava unelmasi. Kun unelma on selvä, pohditaan mm. motivaation ylläpitoa, suunnitelmallista etenemistä, välitavoitteita ja esteiden voittamista. Löydät vahvuutesi ja alat uskoa niihin. Unelmatyöskentely voi olla yksi tapaaminen, tai vaikka vuoden kestävä tuki, jonka aikana muutoksesi toteutuu. Se voi olla myös työnohjauksen muodossa.

Unelmista voi tehdä esim. visuaalisen aarrekartan, mutta Dramastossa keskitymme enemmän konkreettiseen toimintaan käytännön arjessasi. Hyödynnämme mm. ratkaisukeskeistä Reteaming-menetelmää, HOT-työskentelyä ja huippu-urheilussakin käytettävää NLP-harjoittelua. Kotitehtävillä vaikutat etenemisnopeuteesi.

Aloittaminen on helppoa

  • Varaa aika 1. tapaamiseen. Kesto 50 min.
  • Kaikki terapiat ja valmennukset alkavat tällä aloitustapaamisella.
  • Jo 1. tapaamisesta saat tehokkaasti apua ja tehtävää kotiinkin.
  • Jäsennämme samalla yhdessä, miten kannattaa jatkaa eteenpäin.
Varaa aika!
PS. Unelmatyöskentely on myös loistava lahjaidea!