Skip to content

Jännittäjien valmennus

Jännittäminen voi olla esiintymispelkoa tai yleistä sosiaalista jännittämistä, joka ilmenee yksilöllisinä oireina. Useimmin kärsitään tärinästä (”kahvikuppineuroosi”), punastumisesta ja änkytyksestä. Toiset jännittävät vain tietyissä tilanteissa (esim. työpaikalla) ja jotkut välttävät lähes kaikkea kanssakäymistä. On ihan tavallista, että jännittäminen on niin suurta, että ihminen pelkää  niissä pyörtymistä tai järkensä menettämistä.

Voidaanko jännitystäni helpottaa Dramaston lyhytterapialla?

Dramastossa on yli 20 vuoden kokemus sosiaalisen jännittämisen hoidosta – kaikkia jännittäjiä voidaan ihan varmasti auttaa. Myös esiintymisjännitystä voidaan hoitaa yksilövalmennuksessa erinomaisesti ilman yleisöäkin!

Jännittäjien valmennuksessa käydään läpi yksilöllistä tilannettasi ja etsitään siihen täsmäratkaisut. Pääset keskustelemaan erilaisista hoitovaihtoehdoista ja myös lääkityksistä. Opit helpottamaan fyysisiä oireitasi helpoilla harjoituksilla. Käyt halutessasi läpi systemaattista harjoitusohjelmaa, jossa  altistat itseäsi jännitystä aiheuttaville tilanteille ja selviät niistä joka kerralla paremmin, turvallisesti ja omaan tahtiisi. Jännittäjien valmennuksissa käydään keskimäärin 3 – 10 kertaa; jo ensimmäiset käynnit on koettu erittäin hyödyllisinä.

Aloittaminen on helppoa

  • Varaa aika 1. tapaamiseen. Kesto 50 min.
  • Kaikki terapiat ja valmennukset alkavat tällä aloitustapaamisella.
  • Jo 1. tapaamisesta saat tehokkaasti apua ja tehtävää kotiinkin.
  • Jäsennämme samalla yhdessä, miten kannattaa jatkaa eteenpäin.
Varaa aika!