Skip to content

Painonhallinta ja syömishäiriöt

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja Wellness Coachingin yhdistelmä on tehokas tuki, kun oma keho tai siihen suhtautuminen kaipaavat muutosta. Muutos voi olla laihtuminen ja pysyvä painonhallinta, syömishäiriön selättäminen tai yleiskunnon kohotus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kuinka lyhytterapia liittyy painonhallintaan?

Painonhallinta on usein mielen ongelma, johon eivät pelkät ravinto- ja liikuntaohjeet auta. Tarvitaan syvällisempää tunnetason työskentelyä ja samalla konkreettista uusien käyttäytymismallien opettelua. Oman kokoiseen oloon ja kehopositiivisuuteen tähtäävä painonpudotus (tai -lisäys) on keskustelua ja kotitehtäviä, jotka ottavat huomioon arkesi ja elämäntilanteesi.

Dramastossa lyhytterapia yhdistetään ravinto- ja liikuntasuunnitteluun, jossa tarvittaessa konsultoidaan myös muita ammattilaisia. Eteneminen on erittäin yksilöllistä, mutta siihen liittyvät aina sekä psyykkinen valmennus että konkreettiset elintapojen muutokset. Suurimmassa roolissa ovat motivaation kysymykset.

Kuinka kauan valmennus kestää?

 Pysyviä tavoitteita ei saavuteta nopeilla kuureilla. Dramaston valmennuksen periaate on kuitenkin, että et tarvitse jatkuvaa ”personal trainerin” ohjausta, vaan riittävät työkalut ja tuen oman muutoksesi rakentamiseen. Tapaamisia on 2 – 4 krt/kk.

Alkutapaamisessa jäsennetään tilanteesi, sovitaan tavoitteet ja saat mukaasi ensimmäiset tehtävät sekä laajan kirjallisen elämäntapakartoituksen, jonka perusteella toimitaan jatkossa. Aloituksen jälkeen voit jatkaa käynti kerrallaan niin kauan kuin valmennus tuntuu hyödylliseltä.

Painonhallinnan tavoitteisiin nyt myös edullisempi 5 x 50 min. valmennuspaketti, jonka hinta on 325 e (30.12.2021 saakka).

Aloittaminen on helppoa

  • Varaa aika 1. tapaamiseen. Kesto 50 min.
  • Kaikki terapiat ja valmennukset alkavat tällä aloitustapaamisella.
  • Jo 1. tapaamisesta saat tehokkaasti apua ja tehtävää kotiinkin.
  • Jäsennämme samalla yhdessä, miten kannattaa jatkaa eteenpäin.
Varaa aika!