Jännittäjien valmennus

JÄNNITÄTKÖ SOSIAALISISSA TILANTEISSA TAI PELKÄÄTKÖ ESIINTYMISTÄ?

Jännittäminen kuuluu elämään, eikä siitä tarvitse pyrkiä kokonaan eroon. Joskus jännittäminen muodostaa kuitenkin ylivoimaisia esteitä ja heikentää elämänlaatua merkittävästi. Kaikkia jännittäjiä voidaan auttaa. Sinulla on oikeus voida paremmin.

Varaa aika neuvontakäynnille

Tapaamiseen varataan 50 minuuttia. Voit tulla myös yhdessä toisen jännittäjän kanssa, tai ottaa muuten vaan mukaasi jonkun kaverin tai tukihenkilön.

Juttelemme siitä, millaista juuri sinun jännityksesi on: Millaisissa tilanteissa se ilmenee ja kuinka vaikuttaa elämääsi? Liittyykö se erityisesti esiintymiseen vai myös muihin tilanteisiin?
Millaiset asiat tähän asti ovat auttaneet, mitkä pahentaneet tilannetta? Millaista muutosta toivot? Millaiseen työskentelyyn voisit olla valmis tilanteesi helpottamiseksi ja mihin et?

Neuvonnan jälkeen sinulla on konkreettisia toimintaohjeita, joilla pääset alkuun tilanteesi helpottamisessa: Harjoituksia, joilla autat itse itseäsi. Tietoa erilaisista hoitomuodoista (lääketiede, terapiat) sekä vertaisryhmistä ja koulutuksista (jännittäjäryhmät, ilmaisu- ja esiintymiskurssit).

Hinta

1 X 50 min. + jatkosuunnitelma 75 e (sis. alv. 24%)

Helpota jännittämistä yksilövalmennuksessa

Sosiaalista jännittämistä tai esiintymisjännitystä voit työstää pitkälle myös ilman ryhmää. Henkilökohtaisessa valmennuksessa (4 x 50 min.) jäsennetään aluksi jännittämisesi taustalta löytyviä syitä. Sen jälkeen keskitymme niihin konkreettisiin tilanteisiin, joissa jännittäminen tällä hetkellä sinua haittaa.

Pääset harjoittelemaan juuri niitä taitoja, joita eniten tarvitset. Sellaisia voivat olla esim. rentoutuminen ja itsemyötätunto, urheilijoidenkin käyttämä mielikuvaharjoittelu tai erilaiset puheviestinnän osataidot suunnittelusta ja valmistautumisesta esiintymistilanteisiin. Kotitehtävien avulla pääset harjoittelemaan vuorovaikutustilanteita käytännössä, voimavarojesi mukaan.

Valmennus sopii myös työssään esiintyville esiintymisvarmuuden lisäämiseen. Puhujien lisäksi valmennus auttaa esim. muusikoita.

Hinta

4 X 50 min. + viikkotehtävät 295 e (sis. alv. 24%)