Luonnollinen / psykologinen painonhallinta

Henkilökohtainen, psykologinen painonhallinnan valmennus perustuu yksilöllisiin tarpeisiin. Tavoitteena ovat pienet ja helpot elintapojen muutokset, jotka sopivat omaan arkeesi. Ei laihdutuskuuria vaan pysyvä olotila. Psykofyysinen ihmiskäsitys tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia: painonhallinnan kokemus on osa mielekkäältä ja arvokkaalta tuntuvaa elämää.

Kognitiivinen valmennus alkaa laajoilla kartoituksilla: Mitä, miksi ja milloin syöt? Miksi kenties liikut liian vähän? Jokaisella on oma taustansa, mutta tyypillisiä paino-ongelman syitä löytyy esim. stressistä ja ajankäytön haasteista, itseä soimaavasta asenteesta, tunnesyömisestä, uupumuksesta tai unettomuudesta. Silloin ei auta tieto siitä, mitä terveelliset elämäntavat olisivat – on hoidettava syitä, miksi niitä ei jaksa noudattaa.

Alkukartoituksen jälkeen kirkastetaan tavoitteet, jotka sopivat persoonaasi ja arvomaailmaasi. Tavoitteet muotoillaan teoiksi, joita harjoittelet ja testaat valmennuksen aikana yhdessä sovittavilla viikkotehtävillä. Opit keinoja taistella esteitä vastaan ja johtaa omaa mieltäsi. Uusien, mukavalta tuntuvien tottumusten myötä saavutat pienin askelin suuria ja pysyviä tuloksia. Psykologisentyöskentelyn rinnalla kulkee uusin tutkimustieto ravinnon, liikunnan ja palautumisen valmennuksesta.

Aloita tästä

 • Parempi olo -starttivalmennus muodostaa painonhallinnan perustan.
  Laaja hyvinvointikartoitus (ravinto, liikunta, uni ja elämän tasapaino) & valmennuskeskustelu (1 x 90 min.) & jatkosuunnitelma itsenäiseen etenemiseen.
  Pienet muutokset ja olon kohentuminen alkavat heti.

Hinta

125 e (Sis. alv. 24%)

Jatka startin jälkeen tai aloita suoraan

 • Luonnollinen painonhallinta – perusvalmennus (3kk)
  Tarvittavat lähtökartoitukset & valmennustapaamiset noin joka toinen viikko (5 x 50 min.) & viikkotehtävät.
  3 kk prosessissa omaksut uusia käyttäytymis- ja ajattelumalleja, joiden avulla toivomasi muutos etenee luonnollisesti valmennuksen jälkeen.

Hinta

375 e (Sis. alv. 24%. Voit halutessasi maksaa kuukausierissä 125 e / kk.)

Perusvalmennuksen jälkeen voit jatkaa tuetusti

 • Luonnollinen painonhallinta – jatkovalmennus (3kk)
  Valmennustapaamiset noin 3 viikon välein (4 x 50 min.) & viikkotehtävät.
  Jatkovalmennus vahvistaa itseohjautuvuuden taitojasi ja tukee uusien valintojesi pysyvyyttä.

Hinta

295 e (Sis. alv. 24%)