Parempi olo - starttivalmennus

Onnellisuutensa lisäämiseen voi vaikuttaa itse. Joskus on vain vaikea päästä alkuun: Mikä on tärkeintä juuri nyt ja miten kannattaisi toimia? Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus – tällä valmennuksella tuet kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen terveyttä.

Millä tavoin olet aiemmin yrittänyt parantaa oloasi? Kuinka toimiviksi arvioit nämä teot pitkällä aikavälillä? Entä paljonko rahaa kulutat mielesi piristämiseen ostamalla tuotteita tai palveluja? Hyvinvointivalmennus on sijoitus, jonka positiiviset vaikutukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Aloita starttivalmennuksella!

Valmennus sopii elämänvaiheeseen, jossa kaipaat omaan oloosi pysyviä muutoksia. Taustalla voi olla pitkään ja vaivihkaisesti kehittynyt tilanne, esim. stressiä ja uupumusta, sairauksia tai yleisesti fyysisen kunnon rapistuminen, uniongelmia sekä erilaisia ahdistuksen tai alakuloisuuden tunteita. Pelkästään ikääntyminenkin tuo meille kaikille mukanaan omat haasteensa.
Tavoitteesi voi liittyä myös kohdennetusti painonhallintaan.

Kognitiivinen työskentely perustuu positiiviseen ja ratkaisukeskeiseen psykologiaan, tutkittuihin menetelmiin. Sen keskeinen tavoite on jäsentää monitahoisia ongelmia ja löytää tekoja, joilla parannat oloasi välittömästi. Omaan arkeen sopivat pienet ja helpot ajattelun ja käyttäytymisen muutokset johtavat lempeästi ja pysyvästi kohti mukavammalta tuntuvaa elämää.

Valmennus toimii myös terveyden ylläpitäjänä ja elinvoiman lisääjänä ennen kuin ongelmia pääsee kehittymään!

Starttivalmennuksen sisältö

  • Ennen tapaamista täytät sähköisesti laajan hyvinvointikartoituksen. FAF-malliin perustuvan kyselyn osa-alueet ovat uni ja palautuminen, liikkuminen, ravinto, stressinhallinta ja elämän tasapaino.
  • Henkilökohtaisessa keskustelutapaamisessa valmentajan kanssa (1 x 90min.) jäsennät hyvinvointisi kokonaisuuden ja ymmärrät, mihin ja miten kannattaa keskittyä ensimmäisenä.
  • Muotoilet realistisia tavoitteita, jotka sopivat omaan persoonaasi, arvomaailmaasi ja unelmiisi.
  • Löydät vahvuutesi, mutta pääset avaamaan myös negatiivisia tunteita ja esteitä.
  • Sinulle ei tyrkytetä valmiita toimintaohjeita. Saat sen sijaan työkaluja, joilla voit edetä muutoksessasi myös itsenäisesti.

Hinta

Hyvinvointikartoitus + tapaaminen 1 x 90min. + ohjeet jatkotyöskentelyyn 125e (sis. alv. 24%)

Kaveristartti

Ystävän tukemana yhdessä – helpoin ja edullisin tapa aloittaa

Jos tulet valmennustapaamiseen yhdessä ystävän tai puolison kanssa

  • kumpikin saa oman henkilökohtaisen kartoituskyselyn
  • tapaamisessa 1 x 90 min. käsitellään molempien tilanteita avoimesti jakaen ja jutellen; tavoitteissa otetaan huomioon se, kuinka voitte toimia yhdessä toisianne tukien.

Hinta

69e / henkilö (sis. alv. 24%)


Asiakkaan arvio 5/5
Facebook 04/18
Kävin Parempi olo starttivalmennuksessa ja olin todella tyytyväinen. Alkukartoituksen perusteella selvisi monta asiaa mitkä ovat hyvin ja mitä voisi parantaa. Sain eteenpäin vieviä ohjeita sekä jäi fiilis että tätä lisää 😀
-JOHANNA P.