Skip to content

Reteaming®

Reteaming-valmennus on yhteisöjen tehokas ja suosittu ratkaisukeskeinen kehittämismenetelmä, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin. Se auttaa selkiyttämään, millaisia muutoksia kaivataan, ja tarjoaa välineet näiden muutosten toteuttamiseksi. Reteaming on suosittua, koska se tuo ongelmanratkaisuun luovuutta, kasvattaa motivaatiota ja vahvistaa yhteisöjä lisäten keskinäistä arvostusta.

Reteaming sisältää 12 askelta. Se voidaan toteuttaa pitkänä mutta ketteränä kehitysprojektina, tai tiivistettynä koulutuspakettina. Ensiksi tunnistetaan toimivat asiat ja hyödynnetään niitä. Sen jälkeen nimetään kehitettävät asiat ja pienitään ne tavoitteiksi. Tavoitteet selkiytetään konkreettiseksi toiminnaksi ja tehtäviä jaetaan tarpeen mukaan. Lopuksi seurataan muutoksen etenemistä ja varmistetaan pääsy tavoitteisiin.

Reteaming-sovelluksilla voi käsitellä myös esim. työyhteisön toipumista muutoksista tai työilmapiirikartoituksen purkamisen. Suosittuja ovat myös ns. kannustusryhmät, joissa tietty porukka pyrkii toisiaan tukien etenemään samoissa tavoitteissa.

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää teille sopivasta Reteaming-prosessista!

Ota yhteyttä!